Gulvafhøvling

Gulvafhøvling laves her af kyndige og lokale håndværkere med års erfaring indenfor gulve. Trænger dit gulv til en gulvrenovering? Kan vi hjælpe dig med billig afhøvling priser. Har du et massivt gulv med bølger eller buler eller en krævende gulvoverflade? Vil en gulvafhøvling metoden. Såfremt der er fuldmaling eller anden beskadigelse, kan gulvafhøvling også være en alternativ.

Hvornår bruges en afhøvling?

Lim eller fuldmaling kan også være forhold som er skyld i, at en gulvafhøvling er påkrævet. Ligesom niveauforskelle og bølger i gulvet er en en hård nød at knække. Her vil det være nødvendigt udjævne gulvet med en stor og kraftig gulvhøvl. Høvling anvendes på massive gulve, hvor en afslibning ikke er muligt, for eksempel ved:

 • Niveauforskelle og ujævnheder
 • Bølger
 • Limrester og tæpperester
 • Spartel
 • Dybe hakker
 • Malet gulv
 • Fernisbehandling
 • Kraftig gulvlak

Hvorfor en afhøvling?

Afhøvling af trægulve er et præcisionsarbejde, hvor gulveksperterne bør være omhyggelige og dreven. Enhver manglende præcision kan give høvlemærker og niveuforskelle i træet. Gulvafhøvling stiller strenge kvalitetskrav til gulvsliberen, idet den store gulvhøvlemaskine rigtig arbejder i dybden. Der afhøvles 1 – 4 mm. af træets overflade, som også vil være påtvunget ved meget beskadigede og ødelagte trægulve. Vi har kompetencen, erfaringen, ekspertisen og ved netop hvordan der skal udføres. At afhøvle et trægulv kræver påpasselighed, og må ikke udføres som hjemmegjort gulvafhøvling. Såfremt gulvafhøvlingen ikke udføres godt nok, kan det blive bekosteligt at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv høvling kan måske gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en erfaren gulvmand til din gulvrenovering. Her hos os får du billig afhøvling priser, kvalitets gulvarbejde og hurtig udførelse.

Afhøvling og afslibning

Efter at gulvafhøvlingen er afsluttet vil gulvet fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes der med en gulvslipning, for at få den bedste overflade før gulvbehandlingen går i gang. Her kan træet påføres sæbe, voks, olie, lud, lak eller bejdse, eventuelt med hvid lud, hvid olie eller hvid lak. Den efterfølgende gulvslipning må være en grovslibning, mellemslibning, polering og en finslibning. Hos os får du grundig vejledning med hensyn til efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne side. Desuden er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os såfremt du er i tvivl. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og afhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit trægulv gøres pænt og reddes?

Efter en høvling, slibning og overfladebehandling, bliver de fleste plankegulve som nye. Du vil ikke kunne ane, at gulvplankerne har været mangelfuld. Plankegulve må altid behandles godt og vedligeholdes, rengøres og plejes så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun eksekveres af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den aller sidste handlemulighed. I forbindelse med vores arbejde med bræddegulve får vi en hel del relevante gulvspørgsmål, for eksempel:

 • Høvling uden støv
 • Hvordan afhøvling?
 • afslibning af gulv pris
 • Tilbud på gulvafslibning
 • Høvling og efterbehandling
 • M2 pris høvling
 • professionel afhøvling
 • Vejledning i høvling

På vores hjemmeside vil vi gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv aktuelle spørgsmål. Hvis du ønsker mere viden eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive.

Skal vi hjælpe dig med gulvafhøvling?

Din fagmand kan altid fortælle dig, om en afhøvling er muligt. Såfremt dit bræddegulv trænger, så ring gerne og få et godt tilbud pris}. Såfremt du er i tvivl, kommer vi gerne forbi dig for en vurdering af dit trægulv. Vi tilbyder altid billig høvling priser samt kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at forny og opfriske dit gamle og slidte trægulv med en gulvafhøvling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *