Gulvafslibning Aalborg – Lokal afslibning af trægulve

Gulvafslibning i Aalborg
gulvafslibning-Aalborg

Gulvafslibning i Aalborg samt afhøvling, behandling og meget mere. Har du et trægulv i Aalborg og omegn som trænger til nyt liv? Så læs mere her. Med udgangspunkt i Hasseris og senere Vejgaard rykker vi ud til ethvert sted i Aalborg med behov for en gulvopfriskning. Her tilretter og forbedrer vi eksisterende trægulve så de passer til vore kunders ønsker og krav til holdbarhed. Om det så er en gulvafhøvling, gulvafslibning eller noget helt andet der skal til afhænger blandt andet af træets og gulvets beskaffenhed.

Aalborg|Hvornår skal et trægulv afslibes?

Et hvert trægulv kan afslibes blot det er tykt nok. Med andre ord skal der være rigeligt med træ til at det ikke skader gulvet. For ved enhver afslibning fjernes der lidt af træet, og derfor er det ikke noget man skal lave hver og hveranden dag.

“Alle trægulve har behov for en opfriskning nu og da, og derfor er det en god idé at vælge nøje hvornår det er tiden.”

Nu er der mange gamle trægulve i Aalborg med forskellige behov afhængig af behov samt ønske til overflade. Farvenuancer og overfladestruktur er nogle af de ting der må tages stilling til. Ønskes:

 • Lyse gulve – En afslibning gør gulvet lyst eventuelt med en klar lud og sæbebehandling
 • Hvide gulve – Hvidpigmentering med lud, hvid olie eller hvid lak
 • Naturlige gulve – Kan stå ubehandlet og vaskes med en tyktflydende gulvsæbe. Alternative oliebehandles
 • Mørke gulve – Et nyafslebet trægulv kan indfarves med bejdse i alle regnbuens farver og nuancer

Vi har netop afslebet et trægulv i Nørresundby med indfarvning i grøn. En grøn bejdse hvor trægulvet blev som en græsgrøn overflade, var det noget for dig?

Også gulvafslibning i Hadsund, Aars og Nibe

Gulvafslibning Aalborg
gulvafslibning-aalborg-2

Det er en fantastisk rumvirkning det giver at overfladebehandle træ. Især de lyse farver giver en smuk og god visuel virkning der skaber rum som passer ind i de fleste boliger. Når du skal vælge gulvbehandling er det en stor overvejelse, idet den har indflydelse på sammenhængen og harmonien i boligen. Her er nogle ting som må skabe harmoni med dit trægulv:

 • Boligindretning
 • Farver
 • Møbler
 • Design
 • Interiør
 • Arkitektur
 • Kunst

Alt dette er med til at skabe velvære og dermed trivsel i hjemmet når det er kombineret med et flot trægulv. Den visuelle virkning er meget større end man umiddelbart skulle tro, og det må faktisk komme an på en prøve. Ved selvsyn får man den bedste idé om muligheder, og dem er der rigtig mange af. Vores konsulent i Vodskov kigger gerne forbi dig i Aalborg og nordenfjords, ellers er det Børge i Støvring der dækker Himmerland fra Svenstrup til Hobro. Gulvbørge som han hedder har også en træteknisk og gulvteknisk viden ved særlige gulvudfordringer, herunder gulvrestaurering.

Det lokale gulvfirma i Nordjylland

For nylig udførte vi en større gulvrenovering i en ejendom mellem Brønderslev og Hjørring, hvor et gammelt loftsgulv skulle inddrages til bolig. Gulvet havde altid været benyttet som tørreloft og havde dermed været udsat for store temperatursvingninger samt meget fugt i perioder. Derfor var der forholdsvis store revner imellem plankerne, men ellers et solidt plankegulve. Gården var over 100 år gammel og gulvplankerne havde aldrig fået en overfladebeskyttelse, højest vasket med sæbespåner nogle få gange. Gulvbrædderne fik en gulvafhøvling hvor der blev fjernet 3 – 4 mm af selve træet, hvor skævheder, bølger og niveauforskelle blev fjernet. Herefter valgte kunden at vi skulle give det en ludbehandling plus hvid olie. En forvandling fandt sted, fra at være mørkt og grimt til at være lyst, hvidt og smukt. En rumvirkning der i den grad løftede rummet og arkitekturen. Revner og mellemrum imellem gulvbrædderne valgte kunden at beholde og det viste sig at de blev betydeligt mindre ved oliebehandling. Her blev træet godt mættet med olie, hvorfor gulvbrædderne udvidede sig og revnerne dermed mindre.

Gulvafslibning Aalborg

Bor du i Skagen, Frederikshavn eller måske i Hanstholm eller Hirtshals, så kommer vi gerne og hjælper dig med dit trægulv. Vi er den lokale partner i hele Nordjylland der kan træde til med kort varsel. Kontakt os gerne for en snak, det er gratis og helt uforpligtende. Her får du mulighed for en opfriskning af dine trægulve med den bedste ekspertise i Nordjylland

 

 

Gulvafslibning i Aalborg og Nørresundby
gulvafslibning-Aalborg-1

For Youtube video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *