Gulvafslibning København og billig gulvafslibning priser

Gulvafslibning København er et område hvor vi renoverer og forskønner gamle trægulve. Har du behov for en gulvopfriskning og ønsker du gulvafslibning København? Så kontakt os gerne for en gratis og uforpligtende snak. Vi gør København fin med vores gulvservice og arbejde med trægulve i hovedstadsområdet. Gulvafslibning København, Amager, Valby eller andre steder udføres med kort varsel. Normalt er ventetiden fra dag-til-dag og mange hasteopgaver bliver løst på denne måde.

“Billig gulvafslibning priser er det vi tilbyder når du skal have opfrisket dine gamle trægulve.”

Ønsker du en fornuftige gulvafslibning priser? I mange år har vi leveret alle former for gulvarbejde i materialet træ. Mange trægulve har igennem tidernes løb fået en kærlig hånd at føle fra os. Med en blid og nænsom afslibning fjerner vi den gamle overflade på trægulvet og påfører det en ny behandling med enten lak, lud eller olie.

Gulvafslibning København - Afslibning af specialparket
Gulvafslibning København-1

Gulvafslibning og gulvbehandling

Der findes en række dyre gulvfirmaer som tager alt for høje priser for afslibning og efterbehandling. Vi har gjort alt for at holde vores prisstruktur i ro så vi med fornuftige gulvafslibning priser kan tilbyde alt indenfor gulvrenovering. Men ikke nok med at vi ønsker at tilbyde en billig gulvservice, vi sætter også stor pris på at levere en rigtig god gulvkvalitet. Vi benytter altid produkter fra førende producenter i danmark, tyskland og sverige, som indenfor gulvbranchen borger for særdeles høj kvalitet.

Gulvafslibning København, Sjælland og Fyn

Med en professionel tilgang til håndværket med dygtige gulvslibere er du sikker på at få et ordentligt stykke håndværk lavet. Vi er meget ærekær omkring det at udføre et rigtig godt stykke håndværk, og derfor hvar vi også kunder som vender tilbage igen og igen. Du kan se fra vores referenceliste, at mange af vore kunder er fra Københavns – og Sjællands området. Vi udfører også gulvarbejde på Fyn og i Jylland.

En gulvopgave

Vi har netop udført en særdeles spændende gulvopgave i Odense med et gammelt trægulv med ca. 200 år på bagen som trænger til en opfriskning. Kunden mener, at gulvet ikke er blevet gjort noget ved i næsten 100 år eller i hvert tilfælde efter 2. verdenskrig. Gulvet var påført en meget sort fernis som benyttedes før lak blev opfundet lige omkring 1950. Vi vurderede gulvet og udførte det obligatoriske gulvtjek. Det viste sig, at trægulvet var af den kendte tykkelse fra dengang og de tykke gulvplanker er desværre ikke på mode længere. Dette oplever vi også med gulvafslibning København hvor tendensen er den samme.

Gulvafslibning København - afslibnings proces igang
Gulvafslibning København-2
Lamelgulve

Derimod benyttes der mere og mere lamelgulve som er et klick gulv opbygget af flere lag træ. Det er normalt lavet af sekundært træ og lamineret af en træfiner af en ædel træsort på overfladen. Finéren er ofte kun 3 – 4 mm tyk hvilket betyder at gulvet højest kan afslibes 1 – 2 gange. Disse gulve anvendes mere og mere idet det er en billig og slidstærk løsning, men når der først kommer ridser og hakker i overfladen eller måske misfarvninger af forskellig slags er problemet der. Det kan som sagt kun afslibes et begrænset antal gange og er i længden en rigtig dårlig og dyr gulvløsning. Det kan bedre le sig at anskaffe sig et massive planke- eller parketgulv fra starten og være sikker på at det kan afslibes igen og igen.

Fyrretræsplanker

Vi arbejder en del med fyrretræsplanker og bøgeparket som er de gulvtyper som er mest anvendt i danske boliger. Det er vi naturligvis glade for idet kvalitetsgulve nyder særdeles stor respekt hos os og vore gulvfolk. Her kan kreativiteten og håndværket få frit løb såfremt kunden ønsker det. Der er mulighed for at dykke ned i detaljen og få et absolut optimale ud af et grimt og slidt trægulv. Det er enhver gulvmands drøm, og det kan heldigvis lade sig gøre i mange tilfælde til kundens fulde tilfredshed. Når vi udfører gulvafslibning København og andre steder udføres det altid så blidt og nænsomt som overhovedet muligt, hvor vort forhold til træet som et naturligt materiale altid intenst. Der er ingen grund til at fjerne mere træ end højest nødvendigt, og så holder gulvet jo også meget længere.

Gulvbehandling og gulvafslibning København

Ved behandling af trægulv er det næsten kun fantasien der sætter grænser. Vi har mange forskellige gulvbehandlingstyper på lager hvor de mest almindelige er olie, lud og lak. Idag er det derimod meget populært at bruge en efterbehandling med hvidpigment hvor trægulvet får de hvidgrålige udseende som harmonerer rigtig godt med interiør, møbler og design i danske hjem. De lyse og smukke trægulve er med til at skabe rum og giver en vis form for visualitet der er med til at tiltrække det naturlige lysindfald fra vinduer og glasdøre.

Gulvafslibning København - Lakering af trægulv
Gulvafslibning København-3

Lyse trægulve

For som man siger; ‘Lys tiltrækker lys’. Og netop lyse kan virkelig friske en mørk bolig op, og det oplever vi ofte ved stuelejligheder som kan være meget mørke og dunkle. De mørke trægulve har også været et hit men uden større succes. Boligmagasiner og trendblade har beskrevet boliger trægulve med mørke og sorte farver. Det har blot vist sig svært at skabe nye trends hos danske boligejere, for selv om der er en gulvmode og gulvtrend i resten af Europa så har vi i Danmark og Skandinavien vore særegne idéer om hvad der er smukt. Dansk og skandinavisk arktiektur har altid gjort brug af de lyse og magiske trægulve og derfor harmonerer de særdeles godt til både dansk design, interiør og møbler.

Gulvsæbe

Når lejligheden med de fernis belagte gulve blev afhøvlet fik træet det naturlig og lyse look tilbage. Fyrretræ har det med at forvandle sig næsten uanset hvilken overfladebehandling det har, for når det står helt nøgent og bart så er fyrretræ en meget lys træsort. Vi gave det efterfølgende en ludbehandling og vaskede det med gulvsæbe. De traditionelle sæbespåner blev benyttet hvor træet blev mættet med gulvsæbe. En sæbebehandling er en process hvor træet løbende skal vaskes. Især i starten er det en god idé at bruge en god og fed sæbeblanding enten med sæbespåner eller en færdigblandet ludsæbe. Jeg kan anbefale gulvsæbe fra følgende producenter:

  • Junckers
  • TripTrap
  • Faxe
  • Probat

og der er ikke den helt store forskel på de enkelte gulvsæber, undetagen hvad prisen angår. Probat kan købes hos de fleste købmænd og supermarkeder. Det er et rigtig godt og prisbilligt produkt sammenlignet med samme type sæbe fra de andre producenter.

Dørtrin og trappetrin

Når et trægulv afhøvles eller afslibes kan det anbefales at få afslebet dørtrin og trappetrin i forbindelse med trægulvet. Vi oplever nogle gange, at et trægulv som er nyafslebet slet ikke harmonerer med dørtrin og trappetrin med gammel lak. Simpelthen fordi der er en stor forskel i farve og patina. Typiske trægulve med lak er ofte meget gule eller orange, og det skriger til himlen når det øvrige træværk er helt lyst.

Billig gulvafslibning priser

Vi kan altid hjælpe dig med den optimale løsning og giver dig gerne billig gulvafslibning priser. Endvidere sætter vi gulvservice højt idet det er vigtig for kunden med en god service i forbindelse med renovering af boligens trægulve. Vi lægger vægt på en tæt dialog og især i den spæde opstartsfase er det vigtig med rådgivning, vejledning og ikke mindst inspiration. For der er stor forskel på det visuelle når vi taler gulvbehandling og overfladebehandling af trægulve. For kunden har som regel drømme og ønsker om udseendet på sit trægulv og derfor er det vigtig med en snak om de forskellige gulvløsninger samt alternativer.

Gulvafslibning København og omegn

Vores viden og erfaring kan være til meget stor hjælp ved beslutningen om den rigtige gulvbehandling og gulvafslibning København. For der er mange flere aspekter i det at få udført gulvarbejde end blot det visuelle og derfor må det også tages i betragtning hvordan det rengøres, plejes og vedligeholdes bedst muligt så det holder i mange år frem. Det er ofte noget som man ikke har tænkt på, men som kan give god mening at få en grundig snak om. Ofte er det sådan at gulvet kan få nøjagtig det udseende som kunden ønsker men med en slidstærk overflade i tilgift og uden at det koster mere end højest nødvendigt.

Kontakt en fagmand til gulvafslibning København

Prisen er en af vore stærkeste parametre idet vi har forholdsvis billig gulvafslibning priser idet vi ikke har de store faste omkostninger. En lille husleje og en lille administration samtidig med at Mester selv arbejder ude i marken gør og i stand til at have lave priser som naturligvis kommer vore kunder tilgode, god kvalitet og service. Ønsker du et rigtig godt tilbud med billig gulvafslibning priser er du velkommen til at tage kontakt for en gulvsnak og en vurdering af dit trægulv. Det er ikke kun gulvafslibning København men billiggulvafslibning.dk dækker hele landet.

Youtube video

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *