Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning  Odense udføres til fast lav pris og med en kort ventetid. Odense er hjemby for mange trægulve og har du et af dem kan vi hjælpe dig med en opfriskning. Mange kunder på Fyn og i Odense har draget nytte af vores og viden og gode gulvservice indenfor behandling af trægulve. Selv meget grimme og slidte trægulve kan friskes op og blive som nye med en kærlig hånd fra os. Gulvafslibning Odense og på resten af Fyn holder os igang idet der er rigtig mange trægulve som trænger til en ny overflade.

Gulvafslibning Odense Tarup
Gulvafslibning Odense

Afslibning på Fyn

Gamle trægulve er ofte en udfordring for selv en garvet gulvmand. Men netop udfordringerne ved renovering af et gammelt og slidt trægulv er også det spændende ved at arbejde med træ og trægulve. Fyn er kendetegnet ved en tradition for netop at have trægulve i hjemmene og ofte af den massive type. Især egetræ fra de store skove i midt- og Sydfyn har i gamle dage været benyttet til især skibsbyggeri men også til trægulve. Der er ikke noget smukkere end et plankegulv i egetræ hvor åre tegninger og strukturerer står markant og smukt som kun et egetræ kan vise. Eg har helt fantastiske åre tegninger og strukturer som er meget anderledes fra andre former for træ. Træsorter i Danmark er ofte kendetegnet af de lyse og hvide ved og derfor passer de glimrende til dansk arkitektur, design og møbeltradition.

Gulvvurdering og gulvtjek

Når vi i Odense tager fat på en gulvopgave er fremgangsmåden at vi udfører en gulvvurdering og et gulvtjek først for at undersøge træets og gulvets beskaffenhed. Der er simpelthen en nødvendighed for at en god gulvafslibning Odense kan udføres rigtigt:

 • Hvordan er strukturen i træet?
 • Er gulvet lagt korrekt?
 • Kan gulvet tåle en afhøvling eller afslibning?

Det hele vil fremgå af gulvvurderingen som også vil blive benyttet i forbindelse med bestemmelsen for den endelige gulvbehandling i boligen. Nu er der ikke stor forskel på valg af gulvafslibning Odense og på Fyn sammenlignet med resten af landet, og derfor er det ofte de lyse og hvid pigmenteret metoder som bliver anvendt og valgt.

Gulvafslibning Odense - Dalum
Gulvafslibning Odense-2

Kundeønsker til gulvafslibning Odense

Det første vi gør er at sætte os sammen med kunden og lytte til hans eller hendes drømme, ønsker og behov til den nye gulvflade:

 • Hvilke farver og nuancer ønskes?
 • Skal gulvet have en blank eller rustik overflade?
 • Er der andre ting vi skal være opmærksomme på?

Disse ting sammenholdes med vores gulvvurdering for at skabe det rette overblik over hvordan vi på bedst mulig vis får udfærdiget det optimale trægulv. Først og fremmest vurderes det hvordan forventningerne er til gulvets brug og ikke mindst slid. For den optimale overflade skal passe til brugerne af gulvet og der er stor forskel på om det er en enlig pensionist eller børnefamilie med hund, kat samt leg på gulvet. Endvidere må der tages hensyn til familiens vilje eller evne til at vaske og pleje gulvet.

Gulvvask efter gulvafslibning Odense

Enkelte former for gulvbehandling kræver jævnlig gulvvask mindst 1 gang om ugen og erfaringen siger os, at det nok er de færreste der har energi og lyst til at bruge så meget tid på deres trægulv. Der findes heldigvis en række andre typer af gulvbehandling som faktisk har lige de modsatte krav, men det skal tages med i betragtning og den vurdering som kunden må tage.

“Et trægulv vaskes så lidt som muligt, idet træ og vand er en dårlig kombination, – når det så bliver beskidt skal det naturlig vaskes”

Dette gælder dog ikke sæbebehandlede trægulve, hvor det faktisk er lige modsat.

Rengøring af trægulv

Gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse rådgiver vi altid om, idet det er meget vigtig for at kunne bibeholde et smukt, holdbart og slidstærkt trægulv i mange år fremover. Der træffes som regel meget hurtigt en beslutning om hvordan gulvet skal for- og efterbehandles. Vi udfærdiger derefter en pris og et tilbud på baggrund af de faktuelle oplysninger som vi har fået ved gulvvurderingen og vores snak med kunden. Og accepterer kunden denne pris og betingelserne herfor kan vi normalt med forholdsvis kort varsel udføre opgaven til kundens fulde tilfredshed. Vi igangsætter en fjernelse af gulvoverfladen og sørger for at gulvet derefter har den helt rette finish så den ønskede overfladebehandling kan påføres.

Gulvafslibning Odense - Dyrup
Gulvafslibning Odense-3

Gulvbehandling

Når selve gulvet er færdigslebet og behandlet skal det stå og tørre/hærde afhængig af gulvbehandlings typen. Når denne process er færdigt kan gulvet tages i brug og benyttes som før. Som en del af vore gode gulvservice tager vi kunden med i alle dele af arbejdet, herunder under selve afslibnings- og behandlings processen. Ved påbegyndelse af gulvarbejdet kan vi med forholdsvis stor nøjagtighed fortælle kunden hvordan arbejdsgangende vil være samt på hvilke tidspunkter han/hun kan vurdere det enkelte arbejde.

Afleveringforretning

Først og fremmest er en godkendelse efter den endelige afslibning at foretrække. Her gennemgår vi sammen med kunden selve afslibningen så den del er udført på en korrekt måde og efter kundens ønske. I samme moment påføres en prøve af den efterfølgende gulvbehandling, – det er en lille prøve som kunden kan vurdere og godkende for at sikre at det nu også er den rigtige behandling som modsvarer kundens ønsker. Herefter kan der ved gentagne behandlinger ske delgodkendelser men ellers vil der til slut blive udført en afleverings forretning hvor det endelige gulv gennemgås med kunden og godkendes. Såfremt kunden har bemærkninger eller andet til trægulvet vil det naturligvis bliver rettet og lavet om indtil kunden er tilfreds.

Kvalitets producenter

Tilfredse kunder er lige netop det vi samler på og derfor er den gode gulvservice og gulvproces både for os som gulvvirksomhed men også for kunden. Derfor giver vi 2 års garanti på udført gulvarbejde og de materialer vi bruger. Vi benytter kun kvalitets produkter til gulvafslibning Odense fra førende Europæiske producenter, herunder:

 • Bona, Sverige
 • Berger Sidle, Tyskland
 • Junckers, Danmark
 • Faxe, Danmark
 • TripTrap, Danmark

Gulvafslibning Odense og omegn fortjener den bedste håndværksmæssige udførelse og derfor kan en fagmand anbefales. Gør-det-selv gulvafslibning benyttes af folk med handyman talenter og det lykkes også i de fleste tilfælde.

Har du spørgsmål eller kommentarer til dit trægulv så kontakt os gerne for en snak. Alt henvendelse vedrørende gulvafslibning Odense er naturligvis gratis og helt uforpligtende hvor vi gerne kigger forbi for en vurdering og snak om dit trægulv.

More Youtube video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *