Gulvafslibning Pris – Her fås den bedste gulvafslibning pris

gulvafslibning pris - At stå ud af sengen. Smuk pige der står op og stikker fødderne ud på et smukt og behageligt trægulv
Gulvafslibning Pris – Her fås den bedste gulvafslibning pris
Gulvafslibning Pris – Her fås den bedste gulvafslibning pris

Gulvafslibning pris er bedst her hos os. Har du brug for en god pris på afslibning? Så kontakt gerne os. Vi er altid parate til at give et rigtig godt tilbud på afslibning og afhøvling af dine trægulve. Vi er som regel de billigste og kan du få gulvarbejdet udført billigere et andet sted, så laver vi det samme pris. Vores prisgaranti er din sikkerhed for et godt køb til den rigtige pris.

Til den helt rigtige gulvafslibning pris

Vi har en holdning om at arbejde for at have faste lave priser samt en kort ventetid på alle former for gulvarbejde. Der er benyttes den tid som er nødvendigt for at udføre arbejdet på en håndværksmæssig korrekt måde og der bliver ikke gået på kompromis med tiden, uanset snævre deadlines, tidspres og andet. Men idet vi ikke laver andet en gulvopgaver fra tidlig morgen til sent aften har vi naturligvis dygtige gulvfolk, gode gulvslibemaskiner og professionelt gulvgrej der gør, at vi kan udføre gulvafslibning og gulvbehandling betydeligt hurtigere end mange andre.

Gode priser på afslibning

Prisen er en vigtig parameter for mange kunder hvorfor det ofte overvejes at udføre gulvafslibning som gør-det-selv arbejde. Det kan også sagtens lade sig gøre ved at leje en gulvslibemaskine i den nærmeste større farvehandel eller byggemarked. Vi ved bare med os selv at vi har rigtig gode priser på gulvarbejde og at vi er særdeles konkurrencedygtig også med gør-det-selv idéen. Såfremt du vælger at benytte et professionelt gulvfirma kan du naturligvis med fordel undersøge hvilke muligheder der er på nettet, og her skal du vide, at der er forskel på hvormange påføringer der tilbydes samt kvaliteten af de givne gulvarbejde. Herunder hvilken kornstørrelse sandpapir der bliver benyttet ved den sidste og afgørende afslibning.

Gulvafslibning-pris-1
Gulvafslibning-pris

 

Lille gulvadministration

På grund af en lille administration uden direktør og høje huslejer hvor mesters kone laver regnskab torsdag aften når hun kommer hjem fre hendes arbejde. Med disse meget beskedne faste omkostninger kan vi tilbyde gulvafslibning til rigtig fornuftige priser. Du kan andetsteds her på hjemmesiden se priser på de forskellige fomer for for- og efterbehandling af trægulve. Skulle der imod forventninger være noget som ikke er på vores prisliste er du naturligvis velkommen til at kontakte os for en snak samt en rigtig fornuftig gulvafslibning pris.

Hvad er med i vore gulvafslibning priser?

gulvafslibning-pris2
gulvafslibning-pris

Vi har en fast standard pris på alle former for for- og efterbehandling af trægulve. Med andre ord kan du gange det antal kvadratmeter du har med kvadratmeterpriser på den gulvbehandling du ønsker og du har den endelige pris. Priserne finder du vores prisliste hurtigt og enkelt. Herudover skal du tillægge priser for eventuelt afslibning af dørtrin, trappetrin og andet som vil være som en tillgsomkostning. Alle former for gulvbehandlinger er med i prisen og her benytter vi lak, lud og olie fra førende fabrikker i Danmark, Tyskland og Sverige.

” Vi benytter Faxe, Junckers, TipTop, Bona og TripTrap.”

Indenfor gulvbranchen er produkter som produceres i skandinavien og Tyskland af rigtig høj kvalitet. Herudover er kørsel, arbejdsløn, materialer og moms med i prisen. Vi har dog en tillægspris såfremt gulvene ikke er ryddet eller de har en overfladebehandling som ikke umiddelbart kan fjernes med vore gulvslibemaskiner. Det kan være:

  • Spartelmasse
  • Tæppereser
  • Fernis
  • Malede gulve

eller i tilfælde hvor der er skrå vægge som går helt ned til gulvet hvor vi ikke umiddelbart kan komme til med vores lille håndholdte gulvslibemaskine. Det er dog sjældent at vi oplever dette. Som nævnt tidligere skal gulvet være ryddet for møbler samtidig med at tæpper og lignende skal være fjernet. Vi kan dog hjælpe med dette mod et tillæg i din gulvafslibning pris. Det eneste tillæg der ikke er med i prisen er bortkørsel af affald, parkeringsgebyr samt dækning og udspartling af huller og revner. Hvad affald angår så fjerner vi naturligvis dette såfremt vi umiddelbart kan komme af med det i en skraldebøtte eller affaldscontainer umiddelbart ved boligen. Såfremt affald skal bortskaffes vil der blive et tillæg til forbrændingsanstalten på et sted imellem kr. 500 og 1000.

Her får du den bedste gulvafslibning pris

En gulvafslibning pris og hvad den indeholder både af bearbejdning samt efterbehandling må vurderes fra gang til gang. Endvidere har vi oplyst om hvad der ikke er med i vore standardprser på prislisten, så derfor har du nu et overblik over prisstrukturen. Endvidere kan du benytte vores prisberegner og få de helt nøjagtige priser såfremt du ved hvor mange kvadratmeter du har. Sidder du stadig tilbage med uafklarede spørgsmål efter denne lille gennemgang, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi er altid parate til at få en snak om dine trægulve og hvilke muligheder der er for en opfriskning. Vores konsulent kigger gerne ud til dig for en vurdering af trægulvet og gulvets beskaffenhed. Ellers er vores gulvbutik åben, her har vi et gulvhus fyldt med trægulve, rekvisitter og gulvslibemaskiner som alle benyttes til professionelt gulvarbejde, herunder vores gulvgalleri hvor du kan få inspiration og bruge meget til på dette at opfriske et trægulv. Kontakt os gerne for en rigtig god gulvafslibning pris og vær sikker på at kvaliteten og håndværket er i orden.