Gulvsliber søges

Dygtig gulvsliber søges til billiggulvafslibning.dk, Hvidovre

Mellemstort gulvfirma søger en dygtig gulvsliber til omgående ansættelse og varigt arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil primært være følgende:

  • Gulvrestaurering
  • Gulvafslibning og gulvafhøvling
  • Gulvbehandling
  • Gulvreparation

Billiggulvafslibning.dk er kendt for høj kvalitet, god gulvservice samt grundighed.

Gulvsliber søges til Københavnsområdet

Vi forventer at du:

  • Har minimum 5 år erfaring som gulvsliber
  • Er præsentabel og serviceminded
  • Har gode trætekniske færdigheder

Såfremt ovenstående har din interesse, kontakt Leo Jensen på tlf. 27384973 eller på mail
leo@billiggulvafslibning.dk mrk. ‘gulvsliber søges’.

 

Lidt om billiggulvafslibning.dk

gulvsliber søges til københavnsområdet.
gulvsliber søges til københavnsområdet

Billiggulvafslibning.dk har siden starten af 1998 udført gulvrenovering rundt omkring i Danmark. Selskabet har specialiseret sig i bearbejdning af træ og trægulve, herunder parket-, planke- og lamelgulve. Især indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling har firmaet markeret sig indenfor gulvbranchen, med høj kvalitet til fornuftige priser.

Gulvafslibning og gulvbearbejdning

I de senere år har Billiggulvafslibning.dk beskæftget sig med alt indenfor bearbejdning af trægulve i boliger landet over, herunder gulvrestaurering i bygninger med bevaringsværdige gamle trægulve. Vi har fokus på høj håndværksmæssig standard og benytter udelukkende nye gulvmaskiner og ny teknologik, med med respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner.

Sådan arbejder vi?

Billiggulvafslibning.dk er kendt for godt og solidt gulvarbejde, hvor der primært lægges vægt på samspillet mellem håndværksmæssig viden og kunnen samt bearbejdning med nyeste teknologi. Vi har ligeledes fokus på indemiljø, arbejdsmiljø og de stigende krav til minimering af støj og støv. Alt gulvarbejde udføres med respekt for trægulvenes egenart og det omkringliggende miljø, hvilket sker i tæt dialog med kunden.

Vores mission

At forskønne gamle og slidte trægulve så de bliver som nye. Vi ønsker at danne det bedste og smukkeste grundlag, hvor mennesker kan arbejde, bo og færdes. Det er et mål at forvandle grimme trægulve og skabe langsigtede og bæredygtige gulvløsninger til nytte for generationerne fremover.

En god gulvservice

Billiggulvafslibning.dk sikrer, at trægulve opfriskes og gøres pæne, samt at de til stadighed vedligeholdes for at bibeholde den smukke og slidstærke overflade. Vore gulvfolk giver den optimale løsning for vore kunder, idet gulvopgaverne løses hurtigt og enkelt til mindst muligt gene for kunder og andre.

 

For gulvafslibning video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *