Massive gulve der lysner op

Massive gulve – et valg for livet

Besøg vort showroom, hvis du ønsker dig massive gulve i dit hjem. Vi har et stort udvalg af massive gulve – både som plankegulve eller parketguvle lagt i stave i for eksempel sildebensmønster. Massive gulve anvendes ofte, når der skal lægges nyt gulv på gamle herregårde og slotte, men også når museer og eksklusive butikker skal have nyt gulv, falder valget på massive plankegulve.

Plankegulve og parketgulve

Massive gulve – et valg for livet
Massive gulve – et valg for livet

Også til den mere luksuriøse privatbolig falder valget på faste gulve, når der skal lægges nyt gulv i de store stuer. Massive gulve er utroligt slidstærke, og faste gulve kan slibes igen og igen, så du på den måde får et nyt gulv i stedet for det gamle slidte.

  • Massive gulvplanker
  • Massive douglas gulve
  • Dinesen massive gulve

 

 Nyt gulv – vælg det massive

Skal du have nyt gulv og overvejer massive gulve i din bolig, så kig ind til os, hvor vi kan vise dig et meget stort udvalg i faste gulve. Og vi kan naturligvis også lægge dit nye gulv.

Massive gulve fås i mange træsorter, og du kan vælge lyse faste gulve for et skandinavisk enkelt look, eller mørke faste gulve, hvis du ønsker et mere eksotisk præg i dit hjem. Vort firma er leveringsdygtige i hele 10 træsorter, så kig forbi, når du skal vælge nyt gulv.

 Massive gulve i høj kvalitet

Når du skal vælge nyt gulv, er der mange overvejelser, du skal foretage, for at sikre, du får det rigtig gulv. Massive gulve er et godt valg, hvis du ikke har lyst til igen at skulle tænke på nyt gulv. Faste gulve har lang holdbarhed, og du kan vælge mellem mange spændende træsorter, når du vælger nyt gulv.

Kvalitets gulve er massive gulve

Massive gulve er et kvalitetsprodukt, og de er nemme at vedligeholde, hvis du sørger for den rette behandling. Så er drømmen nyt gulv med lang holdbarhed, slidstyrke og skønhed? Så vælg massive gulve – det vil du ikke fortryde.

 For Gulvafslibning Video

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *