Olie

Olie og oliebehandling af plankegulve tilbydes til en rimelig pris. Denne efterbehandling bibringer træets struktur en nydelig pigment og er særdeles oppe i tiden på både lyse og mørke gulve af træ. Olie som gulvbehandling betyder også gulvolie for ikke at forveksle den med andre olietyper.

Olie og oliebehandling af gulve?

hvis dit gulv er blevet slidt samt den primære pigment forsvundet? Så er en ny oliering nødvendig. Træet mættes med en hærdende olie som er kraftig, smudsafvisende, rengøringsvenlig og flot at opleve. som helhed en rigtig flot ny overflade som er hot.

Gulvolie til gulve af træ

Gulvolie bibringer træet dybde uanset om træsorten er mørk eller lys. Åretegninger og former i træet betones og bliver mere karakteristisk. Gulvolie benyttes desforuden på bordplader i køkkener hvor der spildes fedtstof, hvilket viser at det er en ganske enestående ny overflade.

Oliering og oliebehandling af parket- eller plankegulve?

Olie påfører lyse træsorter en lidt honning agtig farve, der er utrolig pæn. Ved hjælp af olie får du et flot og naturligt parket eller plankegulv, som vil fremstå rustikt og tørt. Oliebehandlede parket og plankegulve kan poleres samt være blank, om ønsket.

Hvid oliebehandling med hvidpigment?

Hvid oliebehandling hedder også for hvidpigmenteret olie. Olie kan fås uden og med hvidpigmentering. Hvidpigmenteret oliering er en virkelig og fantastisk overflade, som passer fortrinligt til et nyafslebet lyst parketgulv eller plankegulv. Lyse trægulve som eg, ask, bøg og fyr får den eftertragtede lys grå-hvidlige farvenuance som et sandskuret parket eller plankegulv.

Gør-det-selv oliering

Behandling kan udføres som selvgjort arbejde eller af en professionel medarbejder. Vi har stor erfaring og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig og dine gulve. Ved hjælp af gode gulvafslibning priser, er vi en ganske god gulvpartner. Her er du sikker på hånværksmæssigt rigtig gulvarbejde.

Daglig rengøring af olieret pankegulv eller parket

Et olieret gulv bør vaskes så lidt som muligt, blot nøjes med støvsugning. Ved tilsmudsning anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede parket og plankegulve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *