Billiggulvafslibning.dk – Specialist i afslibning af trægulve

Erik Kristensen - Mester billiggulvafslibning.dk
Erik Kristensen - Mester billiggulvafslibning.dk
Mester Erik Kristensen

Billiggulvafslibning.dk er et gulvfirma der arbejder med renovering af træ og trægulve. Vi har et fast team af dygtige gulvslibere, lærlinge og gulvlæggere som står klar til at hjælpe dig. De vil gøre alt for, at du vil få den bedst mulige gulvservice og blive tilfreds med vort gulvarbejde. Alle vore medarbejdere er faglige stærke og dygtige repræsentanter for faget. Ved løbende at deltage i gulvbranchens kurser og uddannelse er vi klar til at løse nye gulvopgaver inden for alle gulvhåndværkets nicher.

Billiggulvafslibning.dk arbejder med trægulve

Gulvafslibning, gulvbehandling og vedligeholdelse af trægulve er vores kerneområder. Der findes mange forskellige former for gulvbelægninger, hvor billiggulvafslibning.dk har specialiseret os i træ og trægulve.

“Her på hjemmesiden fortæller vi om de mange forhold der er ved bearbejdning og efterbehandling af trægulve med mere.”

Vi er vel nok et af de ældste gulvfirmaer med speciale i gulvrenovering og kan tilbyde dig at benytte vores viden og mange års erfaring i bestræbelserne på at få et smukt og slidstærkt trægulv. Vi beskæftiger os med følgende typer gulvopgaver:

  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvrenovering
  • Gulvbehandling
  • Gulventreprise
  • Gulvreparation
  • Gulvlægning
  • Gulvrestaurering
  • Gulvbearbejdning

Med vores brede vifte af bearbejdningstyper indenfor gulvbranchen, er vi altid klar til at hjælpe dig og dine trægulve. Det er ofte kun meget lidt der skal til for at få et gammelt og slidt trægulve til at smukt og som nyt igen.

Få et godt gulvtilbud

Vi tilbyder altid billig gulvafslibning priser for at imødekomme dine ønsker til dit nyrenovrede gulv. Vores brede ekspertise og erfaring indenfor gulvrenovering har givet os mange tilfredse kunder i ejer- og lejerboliger landet over. Vores gulvafslibning priser er nogle af de bedste og vi sætter pris på den personlige kontakt.

Kommer på det aftalte tidspunkt

Såfremt du har en pludselig vand- eller brandskade på dit trægulv eller andet akut, kommer vi hurtigst muligt. Haster det ikke laver vi en aftale og kommer på et tidspunkt som passer begge parter. Vi ved hvor frustrerende det er når en aftale ikke overholdes eller der opstår forsinkelser i planen. Ofte er afslibning og andet gulvarbejde led i en større boligrenovering med andre håndværkere indblandet, og derfor er alle afhængige af hinanden for at tidsplanen kan fungere.

Alt gulvarbejde fortsættes til vi er færdige

Vi bliver naturligvis ved indtil gulvarbejet er endeligt færdigt, det er bedst for alle. Arbejdet planlægges nøje og koordineres på en sådan måde at der altid er en gulvmand i nærheden, uanset om der skulle opstå problemer som kunne forsinke arbejdsprocessen.

Når vi går kan ingen se at vi har været der

En afslibning støver, det kommer vi ikke uden om. Men ny teknologi og de nye gulvslibemaskiner vi benytter har meget effektive støvopsamlere, der opsamler 98% af alt støvet. En smule luftbåren støv vil der være, som daler ned efterhånden, men det er meget lidt. Når afslibningen er udført rydder vi op efter os, og støvsuger alle vandrette flader for slibestøv. Ved at benytte billiggulvafslibning.dk til din næste gulvopgave, kan du forvente et minimum af støv og smukke nyafslebne trægulve.

Garanti for gulvarbejdet

Vi mener selv, at vi er gode håndværkere, og køber kun materiale hos de bedste producenter og leverandører. Derfor yder vi 2 års fuld garanti på udført arbejde og de materialer vi bruger.

Aftalt pris

Har du fået et tilbud, mundtligt som skriftligt, så holder det, også selvom vi støder på uforudsete vanskeligheder. Vi er professionelle fagfolk der har overblikket og ekspertisen, og derfor får du en fast pris – som holder.

Skifter du mening undervejs

Før og efter en gulvopgave kan det ske at der opstår nye tanker og ideer undervejs. Vi udfører altid gulvopgaven efter dine ønsker, og tilpasser naturligvis gulvprocessen, så det endelige resultat bliver som ønsket.

Faglig stolthed

Vi hos billiggulvafslibning.dk sætter en ære i at afleverer et rigtig godt og solidt stykke gulvarbejde. Det er simpelthen det vi lever af og ånder for. Vores faglige stolthed er det vigtigste vi har, og derfor skal udført gulvarbejde altid opfylde håndværkets og gulvbranchens udfaldskrav. Så skulle der, mod forventninger, være noget som ikke lever op til dine forventninger vil må du kontakte billiggulvafslibning.dk.