Trægulv giver velvære og velbehag

trægulv

Trægulv og behandling heraf er en opgave for billiggulvafslibning.dk. har du et gulv som trænger til en ny overflade og opfriskning? Så kontakt os gerne. Hvis man er ejer af et trægulv skal man overveje afslibning en gang imellem. Da et gulv bliver betrådt dagligt af alle beboere og besøgende, er gulvet det mest brugte element i hjemmet. Hvis man har trægulv  er det vigtigt at man behandler træet ordentligt så det ikke bliver slidt eller ødelagt. Ved at benytte sig af en gulvafslibning, slibes overfladebehandlingen af, så man kan genbehandle gulvet. På den måde vil man få sig et nyt pænt gulv.

“Et trægulv må have en opfriskning med jævne mellemrum, herunder en gulvafslibning eller gulvafhøvling”

Afslibning af trægulv

Efter en afslibning er det vigtigt at man behandler træet. Gør man ikke det vil træet tage skade. Uden behandling vil træet højest sandsynligt få vandskade som kan føre til råddent træ. Gulvafslibning bliver gjort på en maskine med sandpapir. Maskinen sliber gulvet med sandpapiret så belægningen forsvinder. Når man skal slibe gulv er det vigtigt at gøre det jævnt, så man ikke får ujævnt gulv. Hvis man ikke føler sig sikker i brugen af maskinen, kan man få en gulvafsliber til at gøre det. Der er følgende som kan tilføjes når vi taler gulve i træ:

  • Kan man have gulv i træ i et baærelse?
  • Kan man købe gulve i Bilka?
  • Hvad med gulvvarme?
  • Hvordan vaskes et trægulv bedste?

Og mange andre relaterede spørgsmål. Vi oplever ofte kunder med gulvknirkeri som skal løses og andre som har vasket deres gulvforkert. Derfor er det en del af vores gode gulvservice, at give den aller bedste rådgivning og vejledning om behandling af trægulv.

NOTE: Er du usikker på hvilken gulvbehandling dit trægulv skal have kan du få inspiration her hos os.

Gulvsliber leje

trægulv
trægulv

De kan oftest lejes sammen med maskinen. Man kan også afhøvle sit gulv. En afhøvling består af en afslibning hvor man fjerner gulvbehandlingen og de øverste millimeter af selve trægulvet. Ved at gøre dette vil man få et splinternyt trægulv. Det er selvfølgelig billigere at slibe gulvet selv. Det kan dog varmt anbefales at man hyrer en til at gøre det. På den måde kan man observere gulvsliberen, så man har en ide om fremgangsmåden til næste gang. Er man ikke meget for at hyrer en gulvafsliber, kan man finde masser af fremgangsmåder på internettet.

Gulvinspiration

Vi har videoer til inspiration som vi vil kunne afspille videoer som kan give dig tips til hvordan man afsliber gulvet selv. Man kan afslibe plankegulve, trapper, dørtrin, parketgulve og trægulve. –De fleste gulve som er lavet af træ vil kunne afslibes. Er man i tvivl kan man ringe til en gulvsliber

Gulvafslibning videos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *