trappe

Trappe afslibning er lige os. Trappespecialist med mange års erfaring i trappeafslibning, uanset størrelse, type og træsort. Vore slibemaskiner er velegnet til lodrette flader idet der er meget tyngde på. Med andre ord er det maskiner som er meget tunge hvorfor de kun kan afslibe vandrette flader. Der findes mange forskellige trappe løsninger hvor hver type har sin egen opbygning. Normalt er der en lille sparkekant på fronten af trappetrinet, hvilket også kan afslibes. Mellemstykker i mellem hver trin samt sidestykker kan ikke afslibes og bliver også normalt malet. Trappe afslibning udføres med en lille håndholt gulvsliber, en såkaldt ‘gulvslibemaskine’ som på let og enkelt vissliber ned til det rene træ. Typisk benytte en kantsliber, som er let at styre og giver en rigtig god finish. Hjørner og mere ufremkommelige steder afslibes med en hjørnesliber og et skrabejern, så overfladen bliver klar til overfladebehandling. Her kan påføres den samme gulvbehandling som det tilstødende trægulv, eller man kan vælge en helt anden. Olie eller lak er gode løsninger som giver en slidstærk og rengøringsvenlig overflade, hvilke vi anbefaler på en trappe. Disse behandlinger kan hvidpigmenteres og derved give et det eftertragtede hvide look og hvidpigmenterede patina. Følgende gulvbehandling tilbydes:

Olie
Hvid olie
Lak
Hvid lak
Lud
Hvid lud
Voks
Sæbe

alle overfladebehandlinger som hver især har sine særegne fordele.

Trappe og gulvafslibning

Der er sket en meget stor udvilking indenfor gulvslibemaskiner, så gulvslibere af idag har lyddæmpende foranstaltninger og særdeles effektive støvsugeaggregater. Udsugning på de nye gulvmaskiner så effektive, at de opsamler op til 98% af alt det støv som udvindes ved afslibning af gulvets træ. En gulvafslibning larmer, og larmer rigtig meget, hvilket ikke kan dæmpes mere end vore maskiner gør. Med andre ord opstår larmen ved selve processen hvor sandpapiret rører træet og skaber en meget kraftig friktion. Ved selve processen bearbejdes træet med sandpapir, og jo grovere sandpapir, desto højere er lydniveauet. Som en del af en god gulvservice tilbyder vi altid at tilpasse afslibningen så den er til mindst muligt gene for famliens medlemmer eller medarbejderne på kontoret. Vi har samme priser og betingelser uanset om et stykke gulvarbejde udføres udenfor eller indenfor normal arbejdstid. Ofte når det er offentlige rum, som fællestrapper, fællesarealer og andet, kan det ofte være hensigtsmæssigt at udføre gulvarbejde om natten eller udenfor normal kontortid. Dette tilpasses naturligvis og er som sagt en del af vores gode gulvservice. Endvidere er det altid en god idé at varsko naboer såfremt man bor i en lejlighed, idet der vil være larm når gulvarbejdet udføres.

Trappe kan afslibes og blive rigtig smuk

En trappe kan med fordel renoveres og afslibes i forbindelse med gulvafslibning i andre steder af boligen. Det er ofte smukkest når boligens dørtrin og trappetrin har den samme patina og overfladebehandling som hjemmets trægulve. Det skaber en vis harmoni, at flader som trægulve, dørtrin og trappetrin har det samme visuelle udtryk. Dette gør også boligindretning og gulvindretning betydeligt lettere med mulighed for at skabe en større mængde af visuel identitet, samt ro, hygge og velvære. At afslibe en trappe er betydeligt mere besværligt end at afslibe en gulvflade. Her benyttes forskellige håndholdte gulvslibemaskiner og guvlvrekvisitter og arbejdet er, hele vejen igennem, manuelt arbejde. Derfor er det også en anelse mere bekostelig at afslibe en trappe end at afslibe et trægulv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *