vores service

Vores service er renovering af trægulve, primært plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Med gulvrenovering forstås en gulvbearbejdning som opfrisker den gamle gulvflade så den bliver som ny. Dette kan enten foretages med en gulvafslibning, gulvafhøvling samt en gulvbehandling som beskyttende gulvoverflade. Dygtige gulvslibere står klar til at hjælpe dig med få et trægulv, som lever op til dine ønsker og drømme som kunde. Uanset gulvets stand, kan et trægulv blive pænt som nyt og få en overflade som er slidstærk og vil holde mange år ud i fremtiden. Vores service kalder vi gulvservice, som primært består i gulvrådgivning, gulvvejledning samt ikke mindst gulvinspiration. Det er vigtig at vore kunder har den rette gulvviden og kan se de mange muligheder for gulve og gulvbehandling. I vores gulvbutik og gulvgalleri er der mange forskellig gulvtyper med forskellig typer af overfladebehandling, som er interessant at sammenligne og udforske. Hvilken gulvtype passer bedst til min bolig? Hvad harmonerer bedst til:

Arkitektur
Kunst på vægge
Møbel design
Interiør
Boligindretning

og mange andre ting.

Vores service og gulvafslibning

For at benytte sig af vores gode gulvservice må der afholdes en besigtigelse og møde med henblik på af klarlægge trægulvets behov for en ny gulvbehandling. Her vil vi udføre et gulvtjek, en såkaldt ‘gulvvurdering’ hvor forskellige egenskaber gennemgås. For det første for en klarlægning af om trægulve i det hele taget er egnet til en afslibning eller afhøvling, men også som en slags helbredsvurdering. Et sygt gulv kan vi hjælpe til at blive bedre med en afslibning og overfladebehanding efter ønske. Her vil du naturligvis få den fornødne inspiration og rådgivning til at kunne træffe det helt rigtige valg. Kontakt os gerne for en snak og gode råd, og du er godt på vej til at få det gamle trægulv forvandlet til et nyt og friskt.

Benyt gerne vores service

Har du behov for at få dit trægulv frisket op, så kan du med fordel gøre brug af vores service. Vi har en gulvservice, som er ud over det sædvanligt, hvorfor vi kalder det en udvidet gulvservice. Her går vores gulvservice i alt sin enkelthed ud på at kunden får de bedste betingelser for at kunne træffe de rigtige beslutninger for med hensyn til overfladebehandling. Her er det en del af vores service at kunden kan hente inspiration i vores gulvbutik og gulvgalleri. Netop inspiration er vigtig for at få et trægulv der kan leve op til de gulvdrømme og ønsker som enhver kunde jo har. Ønskes et lyst, mørkt, rustikt eller blankt trægulv? Ja, mulighederne er mange og det er faktisk kun fantasien der sætter sine begrænsninger. Kontakt os gerne for en snak om vores service og de mange muligheder, med hensyn til overfladebandling og opfriskning af dit trægulv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *